marți, 22 decembrie 2009

Wow, iarna şi la vedete :O

Mut de uimire am fost când am aflat că şi la super-vedetele meleagurilor noastre a venit iarna. Nu o să vă vină să credeţi, dar unele vedete chiar au fost nevoite să-şi curăţe maşinile de zăpadă! Printre ei se numără: Steliaaaan Ogică, Ancaaaa Badiu, o poliţistă - Iolanda Deca - care nu ştiu cine e sau comisarul Ciocan - nici el nu ştiu cine e. Foarte interesant, nu?

3 comentarii:

 1. Vreau sa te anunt ca mi-am schimbat adresa blogului din http://bogdi.toateblogurile.ro in www.landofbogdy.ro numele fiind Land of Bogdy (si asa este si in prezent) Si te-as ruga sa modifici linkul din blogroll. Eu te-am adaugat si pe blogul nou.

  O zi buna. Astept confirmare daca se poate pe http://www.landofbogdy.ro/exchange/
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Se acceptă orice comentariu, bineînţeles, în limita bunului simţ.